Walk-n-Talk

Låt oss promenera tillsammans!

När: tisdagar den 24 juli, 7 augusti, 21 augusti och 28 augusti klockan 18.00.

Samling: på Drottningbron. Volontärer från Röda Korset välkomnar er som vill promenera tillsammans med oss. Vi träffas på Drottningbron och promenerar längs med Stångån.

Hitta till Drottningbron: Drottningbron når du om du går på Drottninggatan mot Stångån. På Drottninggatan ligger ingången till Trädgårdsföreningen och lite längre ner mot McDonalds. När du är vid McDonalds har du bara några minuter kvar att gå ner mot vattnet. Fråga människor efter Drottningbron om du inte hittar!

 

Walk-n-Talk betyder ”promenera och prata”.

Det är ett tillfälle att träffa nya människor och samtidigt få motion under trevliga former! Under Walk-n-Talk är det nämligen helt okej att prata med människor du tidigare inte träffat. Kanske hittar du här nya bekantskaper? Röda Korset står för samlingsplats och välkomnande – resten är upp till deltagarna.

Alla är hjärtligt välkomna! Kom dit själv eller ta med dig familj/vänner. Du går i din takt och den längd du vill.

Välkommen att promenera tillsammans med oss!

 

Volontärer sökes

Walk-n-Talk har snabbt blivit populärt och vi vill gärna fortsätta promenaderna under hösten och söker därför efter volontärer! Som volontär representerar du Röda Korset, välkomnar deltagare och promenerar tillsammans med gruppen. Mer information och anmälan finns  här (annonsen finns under Linköping).