Språkvän sökes

Här är ett urval av de personer som väntar på att träffa en svensktalande språkvän:

  • 43 årig kvinna med barn mellan 8 och 15 år söker en svensktalande etablerad familj att umgås och äta middag tillsammans med. Hennes främsta intressen är stickning och sömnad. Just nu studerar hon via Projekt Miriam och SFI.
  • 18-årig kille med stort sportintresse söker aktiv språkvän. Idag läser han SFI, men i framtiden drömmer han om att tävla i OS. Utöver hans stora sportintresse är han intresserad av musik och tycker om att läsa böcker.
  • 24-årig kvinna med intresse för hästar och natur söker språkvän. Idag arbetar hon som barista på ett café i Linköping. Tidigare har bott på Island och arbetat med hästar. Hennes största intressen är att resa, vara ute i naturen och läsa.
  • 18-årig kille med intresse för sport söker en svensktalande etablerad familj. Han strävar efter att prata flytande svenska och vill genom språkvänner få tillfälle att utveckla sin svenska och samtidigt umgås. För tillfället studerar han, men han drömmer om att bli bilmekaniker eller snickare. Hans största intressen är fotboll, simning och film, men gillar även att laga mat.
  • 65-årig man med intresse för resor söker språkvän. Han är gift och har fem barn, varav två bor hemma. Idag är han arbetssökande och studerar SFI, men tidigare har han arbetat som kapten. Han största intressen är resor, framförallt antika platser.
  • 17-årig kille söker språkvän i samma ålder. På dagarna studerar han och arbetar som städare. På fritiden gillar han att spela badminton, gå på bio och träffa kompisar. Pratar bra svenska men vill bli helt flytande.